Έσπα E-Shop

Επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop

🔥 Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ με 100% επιδότηση και έως 5.000€ για τη δημιουργία e-shop αναμένεται να ενεργοποιηθεί σύντομα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

📢 Η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% της δαπάνης για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και αναμένεται να αφορά αποκλειστικά τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, καθώς ο κλάδος των υπηρεσιών καλύπτεται από την υφιστάμενη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021. Το ποσό που πρόκειται να επιδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατασκευή e-shop είναι 80.000.000€, εξαιρετικά υψηλό, γεγονός που μπορεί να δώσει τη δυνατότητα ψηφιακής αναβάθμισης σε τουλάχιστον 16.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων.

 

Τα e-shops αποτελούν πλέον μονόδρομο για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Με αυτό τον τρόπο δεν απαιτείται φυσική παρουσία των πελατών στο κατάστημα, καθώς οποιοσδήποτε το επιθυμεί, μπορεί να προχωρήσει σε παραγγελία απ’ το χώρο του.

 

📍 Συμπληρώστε την φόρμα για να κλείσετε ραντεβού για πληροφορίες και για την κατασκευή του e-shop σας.