Τι είναι το Digital Marketing;

Digital Marketing

Το Digital Marketing, εν συντομία, καλύπτει όλα τα διαφημιστικά αθλήματα, τη χρήση ψηφιακών συσκευών ή του Διαδικτύου. Χρησιμοποιούν εικονικά κανάλια μαζί για διαφημίσεις επί πληρωμή, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφήμιση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να προσεγγίσουν εικονικές διαφημίσεις, για να πουλήσουν ή να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η ψηφιακή επανάσταση έχει καταστήσει εξαιρετικά απλή την πρόσβαση σε ιστότοπους και κοινωνικά μέσα. Με τον κόσμο της ψηφιακοποίησης, η πρωτοβουλία έχει γίνει αρκετά ενεργή και γρήγορη παγκοσμίως. Οι τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ έχουν γίνει ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες πωλήσεων. Εάν σας ενδιαφέρει το ψηφιακό μάρκετινγκ, αυτό είναι ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε.

Τι περιλαμβάνει το Digital Marketing;

Διαφήμιση μηχανών αναζήτησης (Search Engine Advertising)

Οι διαφημίσεις αναζήτησης είναι διαφημίσεις στις σελίδες των μηχανών αναζήτησης, οι οποίες συνήθως κατηγοριοποιούνται με επιδοτούμενους συνδέσμους. Μπορεί να προβληθεί στο πάνω ή κάτω μέρος της ιστοσελίδας. Αυτή η έκδοση διαφήμισης λειτουργεί με το σύστημα πληρωμής ανά κλικ (γραμμή πληρωμής ανά κλικ). Με άλλα λόγια, η εμφάνιση των διαφημίσεών σας δεν είναι πλέον κόστος για εσάς, πληρώνετε για κλικ στις διαφημίσεις σας. Η SEA έχει λέξεις-κλειδιά και προσφορές περιεχομένου βάσει αυτών των λέξεων. Οι προσφορές είναι ένα από τα ζωτικά στοιχεία για να αποφασίσετε ποιο μήνυμα θα εμφανίζεται σε συσχετισμένα ερωτήματα. Κάθε διακόπτης έχει ένα συγκεκριμένο κόστος CPC (κόστος ανα κλίκ).

Διάκριση μεταξύ PPC και SEA

Οι διαφημίσεις της PPC είναι πραγματικά πληρωμένο μάρκετινγκ και μάρκετινγκ. Οι διαφημίσεις PPC αποτελούνται από διαφημίσεις μηχανών αναζήτησης, αλλά όχι μόνο πια. Αυτή η ομάδα μπορεί ακόμη και να αποτελείται από κανάλια που περιλαμβάνουν Facebook και Instagram. Μερικά στατιστικά στοιχεία για τη SEA. Η διαφήμιση μηχανών αναζήτησης δεν είναι εύκολη με το Google AdWords. Συστήματα μάρκετινγκ και μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων αναζήτησης Yandex Direct και Bing, περιλαμβάνονται επίσης.

Περίπου το 50% όλων των κλικ στις σελίδες αναζήτησης Google πραγματοποιούνται στο πρώτο και δεύτερο αποτέλεσμα εξόδου. Κατανεμημένη χρηματοδότηση διατίθεται το 50% των διαφημίσεων μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης στην Τουρκία. Μπορείτε να ελέγξετε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες χωρίς να ξοδέψετε υπερβολικούς προϋπολογισμούς. Με λίγη χρηματοδότηση, μπορείτε να ξεκινήσετε διαφημίσεις μηχανών αναζήτησης.

Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να ελέγξετε την ιστοσελίδα μας και να κατευθύνετε τους επισκέπτες σε επωνυμίες στις σελίδες σας. Ενώ οι μεγάλες λέξεις-κλειδιά έχουν πολύ λιγότερη προσέγγιση από τις γρήγορες λέξεις-κλειδιά, η ύπαρξη μεγάλων σωρών λέξεων-κλειδιών σε μια καμπάνια μάρκετινγκ θα αυξήσει την απόδοση της επένδυσης. Οι εξαιρετικές βαθμολογίες είναι απλώς κρίσιμες λόγω των προσφορών που κάνετε. Μπορεί να επεκτείνει σημαντικά τις σελίδες σας, την ταξινόμηση ταχύτητας και το κόστος μετατροπής. Θα πρέπει να ελέγξετε τις δημιουργημένες διαφημίσεις μέσω αυξημένου περιεχομένου αντιγράφου περιεχομένου διαφημίσεων.