Τι είναι το WordPress Hosting;

wordpress hosting

Γνωρίζατε ότι η WordPress Hosting παρέχεται από την εταιρεία μας; Εάν έχετε ανεπαρκή ή ασταθή γνώση τεχνικών ζητημάτων, όπως ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία για το WordPress, με ποια εταιρεία φιλοξενίας πρέπει να συνεργαστώ ή με ποιο πακέτο φιλοξενίας πρέπει να επιλέξω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε υπηρεσίες φιλοξενίας wordpress.

Τι είναι το WordPress Hosting;

Τώρα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με WordPress, ο οποίος διαθέτει δομή CMS ανοιχτού κώδικα. Ωστόσο, πριν από τη δημιουργία του ιστότοπού σας, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή φιλοξενία με επαρκείς δυνατότητες. Επομένως, η προτίμησή μας και η πρότασή μας θα είναι να επιλέξουμε φιλοξενία WordPress Ενώ οι ιστότοποι που φιλοξενούν στη WordPress Hosting εμφανίζουν πολύ ταχύτερη απόδοση όσον αφορά την ταχύτητα ανοίγματος, σας επιτρέπει επίσης να αποφύγετε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω του έτοιμου συστήματος. Αν και δεν διαφέρει από άλλα πακέτα φιλοξενίας όσον αφορά την τιμή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση για τους ιστότοπους wordpress σας.

Πλεονεκτήματα WordPress Hosting

  • Μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress με ένα κλικ.
  • Χάρη στον σκληρό δίσκο NVMe SSD, τα προβλήματα ταχύτητας που προκαλούνται από τον σκληρό δίσκο αποτρέπονται εντελώς.
  • Δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress. Δεν χρειάζεται να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας συνεχώς.
  • Χρησιμοποιούνται ειδικά μπαλώματα ασφαλείας κατά των τρωτών σημείων του WordPress.
  • Εγκατεστημένο δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Επίσης, δεν χρειάζεται να αγοράσετε SSL.

Γιατί πρέπει να αποκτήσω μια υπηρεσία φιλοξενίας WordPress;

Αν και το WordPress έχει μια δομή συμβατή με όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας, είναι δυνατό να εμφανιστεί μια ασταθής δομή σε ορισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ανάλογα με το θέμα ή τις προσθήκες. Για το σκοπό αυτό, οι πάροχοι φιλοξενίας έχουν αρχίσει να εξυπηρετούν υπηρεσίες φιλοξενίας που διαθέτουν υποδομή linux και είναι πλήρως συμβατές με το WordPress.

Εάν δεν έχετε επαρκή γνώση και εμπειρία σχετικά με το domain, τη φιλοξενία, το wordpress και άλλα προβλήματα στον ιστότοπο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε επίσης μια υπηρεσία υποστήριξης επί πληρωμή για wordpress εκτός από τη φιλοξενία wordpress.

Γιατί να μας επιλέξετε για φιλοξενία WordPress;

Η εμπειρία μας με το WordPress αποτελεί εγγύηση ότι θα σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες από αυτή την άποψη. Κάθε εταιρικός σχεδιασμός ιστότοπου στις αναφορές μας και προετοιμασμένος προσεκτικά από την εξειδικευμένη ομάδα μας υποστηρίζεται από την υπηρεσία φιλοξενίας WordPress που παρέχουμε.

Σας προσφέρουμε επίσης όλες τις υπηρεσίες για την υποστήριξη αυτής της υπηρεσίας στο πλαίσιο της εταιρείας σχεδιασμού εταιρικής ιστοσελίδας WordPress. Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσει στον προσδιορισμό, την προμήθεια και την επίλυση των αναγκών και των προβλημάτων σας

Γνωρίζουμε ότι αξίζετε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.