Κατασκευή ESHOP

Είστε έτοιμοι να πουλήσετε τα προϊόντα σας online;

Ζητήστε Προσφορά Επικοινωνία

*Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά

Image link
Υψηλή ταχύτητα
Βελτιστοποιημένο για απόδοση.
Ασφαλές Πληρωμές
Πληρωμές μεσω τράπεζας
Πλούσιες Επιλογές
Ισχυρά χαρακτηριστικά.
Εύκολη προσαρμογή
Απλό και γρήγορο
Ελληνική Γλώσσα
Ελληνικό Πίνακα Ελέγχου
Καλύτερο CMS
Χρησημοποιούμε το καλύτερο
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ESHOP

Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Η υπηρεσία eshop της Grafiman είναι η ιδανική λύση για τους επιχειρηματίες που θέλουν να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσω του διαδικτύου. Η eshop είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο, που προσφέρει μια αποτελεσματική και απλή διαδικασία αγορών στους πελάτες σας.

Στην Grafiman, δημιουργούμε εξατομικευμένες eshop λύσεις για τους πελάτες μας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια λειτουργική και εντυπωσιακή eshop ιστοσελίδα, που θα προσελκύσει τους πελάτες σας και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Στη διαδικασία σχεδιασμού της eshop ιστοσελίδας σας, λαμβάνουμε υπόψη την εμπειρία χρήστη και δημιουργούμε μια φιλική προς τον χρήστη διαδικασία αγορών. Προσθέτουμε δυνατότητες όπως το καλάθι αγορών, η αναζήτηση προϊόντων και οι περιγραφές προϊόντων, για να βοηθήσουμε τους πελάτες σας να βρουν εύκολα τα προϊόντα που ψάχνουν και να κάνουν αγορές με ασφάλεια και ευκολία.

Επιπλέον, στην Grafiman παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός επαγγελματικού καταστήματος στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών του καταστήματος όπως οι παραγγελίες, η αποστολή, η διαχείριση αποθεμάτων και η διαχείριση πελατών.

Επίσης, μπορούμε να συνδυάσουμε την eshop ιστοσελίδα με μια πλατφόρμα διαχείρισης πελατών, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τις παραγγελίες, την αποθήκη, τα αποθέματα και τους λογαριασμούς των πελατών σας. Αυτό σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το επιχειρησιακό σας μοντέλο και να προσφέρετε στους πελάτες σας μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπειρία αγορών.

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας. Σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας και σας βοηθούμε να δημιουργήσετε μια εμπειρία αγορών που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας και θα ενισχύσει την επιχειρηματική σας παρουσία στο διαδίκτυο.

Στην Grafiman, είμαστε ειδικευμένοι στη δημιουργία eshop ιστοσελίδων με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και αναλύσεων. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα λογισμικά για την κατασκευή των ιστοσελίδων μας, όπως το WooCommerce και το Opencart, για να διασφαλίσουμε ότι η eshop ιστοσελίδα σας είναι ασφαλής και λειτουργική.

Επιπλέον, εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό εντυπωσιακών και λειτουργικών καταστημάτων στο διαδίκτυο που ενσωματώνουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και δυνατότητες που χρειάζεται ένα επιτυχημένο eshop. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα έχει άψογη εμφάνιση, θα είναι φιλική προς τον χρήστη και θα βοηθήσει τους πελάτες σας να βρουν και να αγοράσουν τα προϊόντα σας με ευκολία και ασφάλεια.

Στην Grafiman, κατανοούμε ότι η δημιουργία ενός επιτυχημένου eshop απαιτεί προσαρμογή και προσεγγίσεις που προσαρμόζονται στον κλάδο σας. Για αυτό το λόγο, δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις για τις ανάγκες και τον κλάδο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Στη διαδικασία σχεδιασμού της eshop ιστοσελίδας σας, λαμβάνουμε υπόψη τη συνολική εικόνα της επιχείρησής σας, τους στόχους και τις ανάγκες σας, την ανταγωνιστικότητα της αγοράς και τα προϊόντα σας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας και θα βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων.

Επιπλέον, μπορούμε να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την προώθηση του eshop σας στο διαδίκτυο, όπως SEO (Search Engine Optimization) και διαφημίσεις στα social media και στις μηχανές αναζήτησης, προκειμένου να αυξήσετε την επισκυρίως της ιστοσελίδας σας.

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες για τη διαχείριση των παραγγελιών, την αποθήκευση και τη διαχείριση των αποθεμάτων, καθώς και τη διαχείριση των πελατών. Αυτό σας βοηθά να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το επιχειρησιακό σας μοντέλο και να παρέχετε στους πελάτες σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Τέλος, παρέχουμε στους πελάτες μας στήριξη και συντήρηση για τις ιστοσελίδες τους, για να διασφαλίσουμε ότι η eshop ιστοσελίδα σας λειτουργεί απρόσκοπτα και είναι πάντα ενημερωμένη.

Συνοψίζοντας, η eshop υπηρεσία μας σας βοηθά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο, να βελτιώσετε την επιχειρηματική σας παρουσία και να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να ξεκινήσετε το δικό σας eshop.

Δημιουργία Eshop με 20 χρόνια εμπειρίας.

Ευκαιρίες που δεν χάνονται

ΔΩΡΕΑΝ Τεχνική υποστήριξη
Οι πελάτες της Grafiman έχουνε Δωρεάν Τεχνική υποστήριξη για πάντα
ΔΩΡΕΑΝ Εκμάθηση Διαχείρισης
Οι πελάτες της Grafiman έχουνε 3 ώρες Δωρεάν Εκμάθηση Διαχείρισης
ΔΩΡΕΑΝ Φιλοξενία Ιστοσελίδας
Οι πελάτες της Grafiman έχουνε Δωρεάν Φιλοξενία Ιστοσελίδας για 1 έτος
ΔΩΡΕΑΝ Προσθήκη Προϊόντων
Προσθέτουμε έως 30 προϊόντα στο eshop σας χωρίς επιπλέον κόστος.

Μερικά από τα Χαρακτηριστικά Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Απεριόριστα προϊόντα
Διαχείριση καταστημάτων
Χαρακτηριστικά προϊόντος
Αναφορές πωλήσεων
Αυτόματος υπολογισμός ΦΠΑ
Ασφαλής και Ασφάλεια
Πιστοποιητικά SSL
Ασφαλείς πληρωμές
Ελληνικός πίνακας ελέγχου
GDPR
Paypal
Πιστωτικές κάρτες
Τραπεζική μεταφορά
Αντικαταβολή
Επιλογές αποστολής
Τεχνική υποστήριξη για πάντα
Εκμάθηση Διαχείρησης του Eshop
Παρακολούθηση (Monitoring) καθημερινά
Αυτόματη Ενημέρωση Plugins, Themes κτλ.