Βελτιοποίηση Ταχύτητας

Βελτιοποίηση Ταχύτητας WordPress

Ζητήστε Προσφορά Επικοινωνία

*Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά

Βελτιοποίηση ταχύτητας
Wordpess PageSpeed Optimization

Βελτιοποίηση Ταχύτητας WordPress

Όταν βρίσκεστε στο διαδίκτυο, τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από έναν ιστότοπο που φορτώνει αργά. Ένας ιστότοπος αργής φόρτωσης δίνει επίσης αρνητικούς δείκτες στην Google, και ειδικά για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, κάθε επιπλέον δευτερόλεπτο φόρτωσης σημαίνει απώλειες στις πωλήσεις.

Γιατί είναι σημαντικός ο χρόνος φόρτωσης της ιστοσελίδας μου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αποδεικνύουν γιατί ο γρήγορος χρόνος φόρτωσης είναι πολύ σημαντικός:

1. Θετική εμπειρία χρήστη: Σύμφωνα με μια μελέτη της kissmetrics, σχεδόν οι μισοί χρήστες του Διαδικτύου αναμένουν χρόνο φόρτωσης λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα. Εάν ο ιστότοπός σας χρειάζεται περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα για να φορτώσει, το 40% των επισκεπτών θα αναπηδήσει. Επομένως, μια γρήγορη ταχύτητα σελίδας σημαίνει υψηλότερο ποσοστό μετατροπής και χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης. Οι αργοί ιστότοποι μπορούν να αποτρέψουν εντελώς τους επισκέπτες. Σύμφωνα με μια έρευνα, σχεδόν το 80 τοις εκατό είπε ότι δεν θα επισκεφθεί αργούς ιστότοπους για δεύτερη φορά.

2. Παράγοντας κατάταξης SEO: Για την Google και άλλες μηχανές αναζήτησης, η θετική εμπειρία χρήστη είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον καθορισμό της ποιότητας μιας ιστοσελίδας. Αυτός είναι ο λόγος που η Google χρησιμοποιεί πλέον την ταχύτητα σελίδας ως παράγοντα κατάταξης. Επομένως, όσο πιο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας για υψηλή κατάταξη.

3. Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής: Μια καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου στο χρόνο φόρτωσης μπορεί να μειώσει τις μετατροπές έως και επτά τοις εκατό, σύμφωνα με αυτήν τη μελέτη. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται τόσο σημαντικό στην αρχή, αλλά αν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πραγματοποιεί ημερήσιο τζίρο 1.000 ευρώ, μια καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου στο χρόνο φόρτωσης μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια 70 ευρώ την ημέρα, περίπου 2.100 το μήνα. Εάν το υπολογίσετε σε ετήσια βάση, η αργή ταχύτητα σελίδας είναι πραγματικός τζίρος.

4. Ανίχνευση: Οι ιστότοποι που φορτώνουν αργά ανιχνεύονται πιο αργά και δεν ανιχνεύονται τόσο εντατικά, επειδή το Googlebot έχει περιορισμένο μόνο προϋπολογισμό για ανίχνευση. Επομένως, ο ταχύτερος χρόνος φόρτωσης μπορεί να σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας ανιχνεύεται πιο συχνά, πράγμα που σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας στο ευρετήριο της Google θα είναι επίσης πιο σχετικό.

Ποια εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να μετρήσετε την ταχύτητα σελίδας;

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση των χρόνων φόρτωσης. Υπάρχουν επίσης και άλλοι τρόποι για να προσδιορίσετε το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας, για παράδειγμα με ανάλυση αρχείων καταγραφής.

Τί κάνουμε;

Βελτιοποίηση Ταχύτητας. Όλες οι βελτιστοποιήσεις μας προσαρμόζονται κατά παραγγελία, δηλαδή εξετάζουμε τον ιστότοπό σας, τον τρόπο λειτουργίας και τη φόρτωσή του και, στη συνέχεια, κάνουν τα μαγικά μας για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι όσο το δυνατόν πιο βελτιστοποιημένη. Επειδή κάθε ιστότοπος είναι εντελώς διαφορετικός ως προς τη χρήση και την κατασκευή του, χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους για να επιτύχουμε την εγγύηση βελτιστοποίησης σας.

Επιταχύνουμε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας τις δικές μας πρωτοποριακές τεχνικές χωρίς να αλλοιώνεται ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας. Η διεπαφή χρήστη σας θα φαίνεται πανομοιότυπη.

Εγγυημένη βαθμολογία Google PageSpeed Optimization Score και/ή GT Metrix Score ή επιστροφή χρημάτων. Απλός.

Προλάβετε τις ενημερώσεις της εμπειρίας σελίδας της Google που πραγματοποιούνται κάθε λίγους μήνες.

Λάβετε μια ώθηση στην κατάταξη Google από τα γρήγορα αποτελέσματα του ιστότοπού σας!

Ένας ταχύτερος ιστότοπος σημαίνει βελτιωμένη εμπειρία χρήστη με αποτέλεσμα περισσότερες επισκέψεις σελίδων, περισσότερες ερωτήσεις και περισσότερες πωλήσεις!!!!

Το να είναι αργοί και ογκώδεις ιστότοποι WordPress είναι ένας μύθος για την Atomic, μπορούμε να κάνουμε τον ιστότοπό σας στο WordPress πιο γρήγορο από τις προσαρμοσμένες κατασκευές!