Προβλέψεις SEO για το έτος 2022

Προβλέψεις SEO για το έτος 2022
Κάθε χρόνο, καλώς ήλθατε στις παραδοσιακές εκτιμήσεις SEO για το επόμενο έτος. Ας αρχίσουμε να κάνουμε τις προβλέψεις μας χωρίς να χάνουμε χρόνο.

1 – Φωνητική αναζήτηση

Η φωνητική αναζήτηση είναι στην πραγματικότητα ένα μοντέλο αναζήτησης που έχει τάση 2-3 χρόνια. Οι φωνητικές αναζητήσεις που πραγματοποιούνται τόσο σε μηχανές αναζήτησης όσο και σε έξυπνες συσκευές σχετίζονται ουσιαστικά με τον κόσμο του SEO. Ποιες είναι λοιπόν οι βασικές διαφορές μεταξύ της κανονικής αναζήτησης και της φωνητικής αναζήτησης; Η φωνητική αναζήτηση είναι στην πραγματικότητα ένα μοντέλο όπου οι χρήστες μπορούν να εκφραστούν πιο ελεύθερα. Ειδικά η χρήση υπερβολικών λέξεων στις αναζητήσεις επηρεάζει άμεσα το DNA του έργου. Επιπλέον, οι χρήστες απομακρύνονται από τη λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης του πλαισίου αναζήτησης Google. Η εργασία SEO στη φωνητική αναζήτηση πρέπει να γίνεται με λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά. Επομένως, πρέπει να συμπεριλάβετε πολλούς διαφορετικούς τύπους λέξεων-κλειδιών στόχου στο περιεχόμενό σας.

2 – Βίντεο

Ειδικά τα απαραίτητα βίντεο της νέας γενιάς. Αντί για μακρύ και βαρετό κείμενο, ένα βίντεο 40 δευτερολέπτων μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα. Είναι ακόμα δυνατό να μιλήσουμε για μια ευκαιρία σε αυτό το θέμα, ειδικά για εταιρείες που πωλούν μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς η λήψη βίντεο είναι λίγο ενοχλητική. Τι θα γίνει λοιπόν με το SEO; Αναμφίβολα, η εταιρεία που μπορεί εύκολα να παρακολουθήσει την αύξηση της ζήτησης για βίντεο είναι η Google. Επομένως, ο εμπλουτισμός του περιεχομένου σας με βίντεο θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Η προσθήκη βίντεο στις σελίδες, ειδικά για τα προϊόντα που πουλάτε, θα αυξήσει ορατά την οργανική επισκεψιμότητά σας.

3 – Backlink

Backlink είναι ένα πλήρες σφραγισμένο κουτί, δυστυχώς παραμένει ισχυρό. Ίσως το έχω εξηγήσει ένα λεξικό seo φορές περισσότερο, αλλά θέλω να το εξηγήσω ξανά για όσους θα μας ακολουθήσουν για πρώτη φορά. Δεν λειτουργούν όλοι οι σύνδεσμοι. Όπως δεν λειτουργεί, μπορεί επίσης να βλάψει τον ιστότοπό σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνετε το backlink σας να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο φυσικά και σε ποιοτικούς ιστότοπους. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι δουλειά με 20 backlinks και 50 κοινωνικούς σελιδοδείκτες για 100 ευρώ.

4 – Ενημέρωση περιεχομένου

Συνειδητοποιούμε ότι η ενημέρωση του περιεχομένου είναι όλο και πιο σημαντική στα δικά μας έργα και σε έργα παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η ενημέρωση περιεχομένου είναι πολύ αποτελεσματική, ειδικά σε πλατφόρμες όπως ιστολόγια / πύλες που προσφέρουν υπηρεσίες περιεχομένου. Πώς πρέπει λοιπόν να γίνει η ενημέρωση περιεχομένου; Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να χαρτογραφήσετε τον ιστότοπό σας. Ποιες σελίδες είναι ενεργές, επισκεψιμότητα σε ποιες σελίδες κ.λ.π.… Τότε θα πρέπει να ομαδοποιήσετε παρόμοιο περιεχόμενο. Επομένως, εάν έχετε προετοιμάσει περισσότερα από ένα περιεχόμενα στο ίδιο θέμα, μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα περιεχόμενα, θα πρέπει να τα κατευθύνετε με κανονικές ή 301 μεθόδους. Θα πρέπει επίσης να ενημερώσετε και να εμπλουτίσετε το υπόλοιπο περιεχόμενό σας. Μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτά τα περιεχόμενα με ενημερωμένο περιεχόμενο ή να προσθέσετε βίντεο ή εικόνες στο περιεχόμενό σας. Συγκεκριμένα, θα έλεγα ότι πρέπει να ενημερώσετε το περιεχόμενό σας που βρίσκεται στη 2η ή 3η θέση στην κατάταξη Google. Νομίζω ότι θα εκπλαγείτε όταν βλέπετε την κίνηση που παίρνει η 1η θέση της Google.
Σχετικά Άρθρα